Chat with us, powered by LiveChat

Keukenkranen

Alleen de beste merken keukenkranen

Keukenkranen. Een enorme selectie aan stijlen en toepassingen

Je gebruikt de keukenkraan de hele dag door bij talloze handelingen. Je tapt niet alleen warm of koud water, maar je wast er ook je handen, spoelt er je servies af en je bereidt er je eten. Is jouw oude keukenkraan of keukenmengkraan toe aan vervanging? Of krijg je een nieuwe keuken?

Bij GoedkoperMetKranen kun je diverse design keukenkranen kopen van bekende merken zoals Grohe, Hansgrohe, Kludi, Paffoni, Ideal Standard en Schell. Zo weet je zeker dat je topkwaliteit in huis haalt, waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Keukenkranen zijn er in vele maten, soorten en kleuren. Bij ons ben je voor kwaliteit keukenkranen aan het juiste adres. Wij verkopen alleen de beste merken keukenkranen. Of je nu op zoek bent naar een keukenmengkraan, kokend waterkraan of heerlijk vers gefilterd water uit de kraan. Natuurlijk hebben we ook onderdelen en toebehoren voor je keukenkraan.

 

Drie verschillende uitlopen keukenkranen

De hoogte van de keukenkraan speelt een belangrijke rol bij het aanschaffen van een nieuwe keukenkraan. Kies je voor een hoge keukenkraan, dan kun je door de hoge uitloop eenvoudiger grote pannen vullen. Een lage keukenkraan, met daarbij een lage uitloop kan juist handig zijn wanneer je een kleine keuken hebt. Lage uitloop, medium uitloop en hoge uitloop. Welke stijl je ook kiest, een keukenmengkraan zorgt ervoor dat de uitloop zo is ontworpen dat pannen er met gemak onder passen.

 

Keukenkranen met uittrekbare mousseur

Van het spoelen van groenten en fruit tot het reinigen van vette pannen, een kraan met uittrekbare mousseur is een essentiële toepassing die niet mag ontbreken in het huis van de thuiskok. Een groot aantal van onze keukenkranen is voorzien van een uittrekbare mousseur.

 

Comfortabele bediening keukenkranen, zelfs in kleine ruimtes

Bij verschillende van onze keukenkranen bevindt de bediengingsgreep zich aan de zijkant van de kraan lichaam. Om comfort te verzekeren wanneer de kraan voor een muur is geplaatst, hebben we het binnenwerk van de kraan opnieuw uitgelijnd zodat de hendel 70° naar voren gaat en 30° naar achteren gedraaid kan worden.

 

Verschillende typen keukenkranen

Voor ieder gebruik is er een passend soort keukenkraan:

  • Keukenmengkraan voor op het blad
  • Keukenmengkraan met handdouche / mousseur
  • Keukenmengkraan voor aan de wand
  • Keukenmengkraan professionele keuken
  • Alles in één kraan
  • Zeepdispenser

 

Handig om te weten over keukenkranen

Keukenkranen plaats je op het aanrechtblad. Keukenkranen hebben als voordeel dat ze vaak een hogere uitloop hebben. Daardoor heb je voldoende ruimte om een pan of emmer te vullen. Heb je liever meer flexibiliteit? Kies dan voor een keukenkraan met handdouche. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gewoon contact met ons op!