Chat with us, powered by LiveChat

Douchesystemen

Alle douchesystemen

Koop je douchekraan bij GoedkoperMetKranen.

Ben je op zoek naar een nieuwe douchekraan? De badkamer is niet compleet zonder een douchekraan. Het is belangrijk om er goed over na te denken. Wat je smaak ook is, je vindt zeker de perfecte douchekraan. Van moderne, stijlen, kleuren en afmetingen, er is een stijl en vorm voor ieder interieur en budget. 
Een thermostaatkraan of mengkraan of wil je liever een inbouw of opbouwkraan? Bij GoedkoperMetKranen vind je er vele soorten douchekranen van bekende merken zoals Grohe, Hansgrohe, Paffoni en Ideal Standard.

Welke soorten douchekranen

Bij GoedkoperMetKranen bieden wij een uitgebreide collectie van douchekranen. Er zijn verschillende uitvoeringen zoals een thermostatische kraan wat jouw een stukje veiligheid, comfort en waterbesparing geeft. Een thermostaatkraan mengt het water voor je douche of bad snel op de gewenste temperatuur. Wil je dat alle technieken en leidingen niet zichtbaar zijn, kies dan voor een inbouwdouche. Een inbouwdouche is met name geschikt voor nieuwe badkamers, dit geeft jouw badkamer een modern, en strak uiterlijk. Opbouw douches worden vaak gebruikt in bestaande badkamers.