Chat with us, powered by LiveChat

Wastafelkranen

Alle wastafelkranen

Wastafelkranen koop je bij GoedkoperMetKranen. Een enorme selectie aan stijlen en toepassingen

Een onmisbaar onderdeel van je badkamer is de wastafelkraan. Een wastafelkraan wordt dagelijks gebruikt in de badkamer. Daarom is het belangrijk om daar goed over na te denken. Wat je smaak ook is, je vindt zeker de perfecte wastafelkraan. Van moderne, elegante lijnen tot traditionele ontwerpen, er is een stijl en vorm voor ieder interieur en budget. Het maakt niet uit welke wastafel je hebt, wat je specifieke installatiewensen zijn of van welke stijl je houdt, er is altijd een geschikte wastafelkraan voor je. Van hoge kranen tot wandgemonteerde kranen en kranen voor opzetwastafels. 

Welke soorten wastafelkranen

Bij GoedoperMetkranen bieden wij een uitgebreide collectie van wastafelkranen voor jouw wastafel. Er zijn verschillende uitvoeringen zoals een kraan met een hoge uitloop. Door de hoge uitloop heb je meer ruimte om je handen te wassen of het vullen van een emmer met water.  Een wastafelkraan die uit de muur komt waar de uitlopen zichtbaar zijn of juist met een infrarood sensor, dit is niet alleen hygiënisch, maar ook modern. 

Merken wastafelkranen

Bij GoedkoperMetKranen kun je diverse design wasttafelkranen kopen van bekende merken zoals Grohe, Hansgrohe, Paffoni, Ideal Standard en Schell. Zo weet je zeker dat je topkwaliteit in huis haalt, waar je jarenlang plezier aan beleeft.

De voordelen van een Grohe wastafelkraan. Grohe wastafelkranen zijn eenvoudig te monteren dankzij het Grohe QuickFix installatiesysteem. De indrukwekkende verscheidenheid aan installatie- en stijltypes, geschikt voor vrijwel elke toepassing. Inclusief ééngreepsmengkranen, infrarood elektronische kranen, wandgemonteerde kranen, twee-en driegatskranen. Grohe heeft verschillende ontwerpstijlen en kleurafwerkingen, zodat je de juiste wastafelkraan kiest. Daarnaast heeft Grohe een een combinatie van toonaangevende technologieën dat zorgt ervoor dat jouw wastafelkraan gegarandeerd lang perfect zal werken.

De voordelen van een Hansgrohe wastafelkraan. Hansgrohe kranen hebben een gladde, hoogwaardige, chroomoppervlakte dat zorgt voor een duurzame glans en uitstekend onderhouden kunnen worden. Kalkresten wrijf je simpelweg met een vinger af. De Geluidsarme keramische kardoezen zorgen voor een stille bediening.