Kies een domotica systeem dat bij jouw past

Wij begeleiden je graag met het uitkiezen van een geschikt domotica systeem
De integratie van domotica in je woning kan met 1 of meerdere technologieën. Denk hierbij aan verlichting, verwarming, screens, alarmsystemen en ect. Wij zijn dealer van diverse A-merk fabrikanten en voor 100% onafhankelijk. Wij begeleiden je graag met dit project.

Wanneer we een project uitwerken, streven we altijd naar de perfecte oplossing binnen jouw budget. Wij besteden ook speciale aandacht aan de integratie van de technologie naar jouw wensen.

Wat je van ons kunt verwachten:
1. Samen met jouw behoeften bepalen
2. Uitwerken van een voorstel
3. Eventueel aanpassen van dit voorstel
4. Coördinatie gesprekken met eventuele andere leveranciers
5. Programmering
6. Uitleg systeem
7. Finetunen van de programmering na 6 weken

De kosten voor het bepalen van jouw behoeften en een uitgewerkt domotica voorstel bedraagt €150,- inclusief 21% BTW. Mocht het wenselijk zijn dat er een vervolgafspraak op locatie moet worden gemaakt dan kun je dit met de adviseur verder bespreken.
Wanneer je besluit de domotica bij ons aan te schaffen, binnen een termijn van 1 jaar en vanaf een aanschafwaarde van € 1.000,- wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totale rekening.

Bestaand domotica systeem aanpassen of uitbreiden
Heb je al domotica in je huis maar werkt deze niet goed of misschien wil je het uitbreiden ook dan helpen we je graag. Ons uurtarief is €45,- inclusief 21% BTW en exclusief eventuele voorrijkosten.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of stuur een email naar: klantenservice@dedomoticastore.nl.