Chat with us, powered by LiveChat

Onze winkel is geopend op afspraak. Online bestellen kan 24/7. Je kunt jouw bestelling ophalen bij onze winkel of thuis laten bezorgen. Lees hier de coronavirus maatregelen

MK Illumination professionele LED sfeerverlichting

De donkere dagen en natuurlijk de feestdagen staan weer voor de deur. Kortom het moment voor sfeerverlichting voor zowel binnen als buiten.

Indrukwekkende verlichting en prachtige lichteffecten, fascineert mensen van alle leeftijden. Dit verklaard dat in de laatste jaren de vraag en de behoefte voor lichtconcepten duidelijk gestegen zijn als decoratieve verlichting maar ook als reclamemedium. MK Illumination geeft hier een perfecte invulling aan. Een zeer breed assortiment professionele sfeerverlichting maakt het decoderen eenvoudig en absoluut sprankelijk.

Wij kunnen het gehele assortiment van MK sfeerverlichting leveren. Natuurlijk tegen een hele scherpe prijs. Staat een artikel van MK Illumination niet op onze webwinkel maar wel in de catalogus stuur ons dan een email. Vermeld daarbij het artikelnummer en gewenste aantal en wij doen je graag een passend voorstel.

Download hier de brochure:
MK Professionele sfeerverlichting (4,8 mb)

Bezoek de website:
MK Illumination

MK led sfeer verlichting