WINKELWAGENTJE 0 artikelen

Retourneren

Het is altijd mogelijk dat het door jouw bestelde artikel niet aan je verwachting of wens voldoet. Je kunt je bestelling binnen 14 kalenderdagen (vanaf de dag van ontvangst) retourneren. Indien je retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), storten wij het aankoopbedrag binnen 8 kalenderdagen op je rekening.

Retourvoorwaarden:
- binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag van ontvangst
- in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden)
- het artikel is ongebruikt en niet gemonteerd geweest
- artikelen die speciaal voor je zijn vervaardigd, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht

Bij artikelen die zijn beschadigd of gebruikssporen vertonen zijn we genoodzaakt een waardevermindering toe te kennen. Je mag de artikelen beoordelen/ gebruiken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is.

Voorbeeld 1:
Je hebt een kraan besteld. Pak dan de kraan met zorg uit en probeer de kraan en verpakking niet te beschadigen. Bekijk de kraan aan alle kanten maar installeer deze niet. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour binnen 8 kalenderdagen.

Voorbeeld 2:
Je hebt een kraan besteld. Je pakt meteen de kraan uit en scheurt de verpakking open. Je bekijkt de kraan aan alle kanten maar je vindt de kraan toch niet zo mooi en wilt deze retour sturen. De verpakking is onnodig gescheurd en de kraan is niet ouder dan 14 dagen (vanaf de dag van ontvangst). Je kunt nu aanspraak maken op een deelvergoeding. We nemen hierover contact met je op.

Voorbeeld 3:
Je hebt een kraan besteld. Je pakt de kraan uit en installeert deze. Je hebt er water opgezet en gebruikt. Je kunt nu geen aanspraak maken op retourneren en ook een deelvergoeding is uitgesloten.


Kosten voor retournering
Het retour sturen van je bestelling doe je voor eigen kosten en is op eigen risico. Zorg altijd voor een bewijs van versturen. Het is verstandig om verzekerd met handtekening voor ontvangst te versturen. Je weet dan zeker dat je pakketje wordt aangenomen. Het komt namelijk weleens voor dat er verkeerd wordt bezorgd. Je bent altijd zelf verantwoordelijk dat wij je retourzending ontvangen.

Indien je een gedeelte van je bestelling wilt retourneren en het uiteindelijke aankoopbedrag is lager dan € 50,-, dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. De verzendkosten worden dan in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.


Wat moet je doen om je bestelling te retourneren:
Bij de bestelling zit naast de factuur ook een begeleidend schrijven waarop je eenvoudig een retournering kan doen. Ben je deze kwijt dan kun je zelf een briefje bijvoegen met je naam, adres en de artikelen die je wilt retourneren. Indien je andere artikelen wilt hebben dan kun je dit gewoon vermelden en anders ontvangen wij graag je Iban rekeningnummer voor een vlotte afhandeling.

Postadres
Retourneer je bestelling naar:

Goedkoper met Kranen
T.a.v. Retour
Rivium Oostlaan 43
2909 LL Capelle aan den IJssel

Je kunt er ook voor kiezen om de artikelen af te geven bij ons magazijn in Capelle aan den IJssel. Het is dan verstandig om eerst even contact op te nemen en te vragen naar onze openingstijden.