Chat with us, powered by LiveChat

Onze winkel is geopend op afspraak. Online bestellen kan 24/7. Je kunt jouw bestelling ophalen bij onze winkel of thuis laten bezorgen. Lees hier de coronavirus maatregelen

Osram Lightify

Osram Lightify verandert je interactie met licht. Voor altijd.

Osram Lightify is een geheel nieuw systeem (zigbee protocol) om lampen en armaturen draadloos aan elkaar te koppelen en met een app aan te sturen. Vanuit je luie stoel kun je zeer eenvoudig en gemakkelijk je verlichting in- en uitschakelen, de helderheid dimmen, heldere of warme wittinten selecteren of je huis in decoratief gekleurd licht zetten.

Het hoofdbestanddeel van het Lightify stysteem is de gateway. Deze heb je in ieder geval nodig. De Lightify lichtbronnen kun je daarentegen volledig vrij combineren. Van één tot 50 maximaal stuks op 1 gateway.

Installatie is eenvoudig. Volg gewoon de stapsgewijze instructie van de Lightify app. Je zult het zien: installeren is kinderspel.

Fantastische lampen, scherpe prijs. Installatie eenvoudig en duidelijk. Ongekende mogelijkheden.

Eindeloze kleurenwerelden
Meerdere wittinten en 16 miljoen kleuren Kleuren drukken emoties uit. De handige RGB kleurencirkel in je app stelt je in staat continu een van de vrijwel onbegrensde kleurinstellingen te selecteren. Helemaal in overeenstemming met je huidige stemming. Gewoon door over de display te swipen.

Je favoriete kleuren opslaan
Kies je favoriete kleuren uit 16 miljoen RGB kleuren en sla ze vervolgens op. Je kunt 16 kleuren opslaan en deze op elk gewenst moment aanpassen.

Color picker
Hebt je inspiratie nodig of ben je op zoek naar een bepaalde kleur? Gebruik dan de Color Picker. Gebruik een foto uit je album of maak een foto met je smartphone of tablet. Selecteer vervolgens met de Color Picker een kleur. Eén klik later gaan de door jouw gekozen Lightify lampen in dezelfde kleur branden.

Persoonlijke verlichtingsscènes creëren
Bent je enthousiast over een specifieke lichtsfeer die je met Lightify hebt gecreëerd? Sla die dan op als afzonderlijke scène om op elk gewenst moment opnieuw op te roepen. Dat werkt uiteraard ook voor gegroepeerde verlichtingsoplossingen.

Vooraf ingestelde verlichtingsscène Relax
Iedereen heeft een rustgevend tegenwicht nodig voor stressvol dagelijks werk. Selecteer gewoon Relax verlichting, en je huis wordt getransformeerd tot een ware chill-out ruimte met rustgevend licht.

Vooraf ingestelde verlichtingsscène
Moe van het dagelijks werk of van een uitputtend weekend? Selecteer dan gewoon de "Active" verlichtingsscène. Je intelligente Lightify lampen gaan dan branden in activerend, blauwachtig wit. Zelfs huishoudelijke taken worden dan weer leuk.