KlikAanKlikUit AWMR-300 Mini Inbouw Schakelaar

KlikAanKlikUit AWMR-300 Mini Inbouw Schakelaar

prijzen incl. 21% BTW | €4,95 verzendkosten | gratis verzending vanaf €50*

KlikAanKlikUit AWMR-300 Mini Inbouw Schakelaar

Ingebouwde mini-schakelaar voor het draadloos in-/uitschakelen van lampen (max. 300 Watt). Te bedienen met diverse KlikAanKlikUit zenders.

- Kan eenvoudig achter een bestaande enkele wandschakelaar worden geplaatst
- Kan LED- en ESL-lampen (max. 120 Watt) en gloei- en halogeenlampen (max. 300 Watt) in-/uitschakelen
- Originele wandschakelaar kan nog worden gebruikt

prijzen incl. 21% BTW | €4,95 verzendkosten | gratis verzending vanaf €50
Grotere aantallen bestellen? Vraag een offerte aan!
was € 31,99 Aanbiedingsprijs € 23,30
Beschikbaarheid: Ja
SKU
8714792701046
  • Koop 3 voor € 22,15 en bespaar 5%

Deze mini inbouw schakelaar installeer je achter een bestaande enkelvoudige wandschakelaar, waardoor je met de bestaande schakelaar en een of meerdere KlikAanKlikUit zenders de verlichting of apparatuur aan/uit kunt schakelen. Hierdoor kun je de verlichting of apparatuur ook draadloos aan/uit schakelen.

Met deze mini inbouw schakelaar kun je LED verlichting en spaarlampen tot 120 Watt draadloos aan- en uitschakelen. Voor gloeilampen en halogeenverlichting geldt een maximale belasting van 300 Watt. Je kunt met deze ontvanger geen PL of TL verlichting bedienen, hiervoor dien je de inbouwschakelaar ACM-1000 te gebruiken.

Om deze AWMR-300 mini inbouw schakelaar te gebruiken dien je in de meeste gevallen een blauwe draad bij te trekken, aangezien die vaak niet aanwezig is in de wanddoos achter de bestaande schakelaar. Na het aansluiten van de elektriciteitsdraden, verbind je vervolgens de twee witte draden op de bestaande enkelvoudige wandschakelaar. Zodoende blijft de functie van de enkelpolige schakelaar behouden. Je kunt deze witte draden alleen aansluiten op een enkelvoudige schakelaar die geen onderdeel uitmaakt van een wissel of hotelschakeling. Als het een hotelschakeling betreft, dien je een van de twee wandschakelaars op te heffen, zodat je een enkelvoudige wandschakelaar overhoudt. Vervolgens kun je een mini inbouwzender plaatsen achter de tweede schakelaar of deze schakelaar vervangen voor een draadloze wandschakelaar.

Meer informatie
Product Naam KlikAanKlikUit AWMR-300 Mini Inbouw Schakelaar
Fabrikant KlikAanKlikUit
Serie Start Line
EAN nummer 8714792701046
Artikelnummer 70104
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:KlikAanKlikUit AWMR-300 Mini Inbouw Schakelaar
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!