Chat with us, powered by LiveChat

Onze winkel is geopend op afspraak. Online bestellen kan 24/7. Je kunt jouw bestelling ophalen bij onze winkel of thuis laten bezorgen. Lees hier de coronavirus maatregelen

Coronavirus maatregelen voor afhalen bestelling

Onze winkel is geopend voor het afhalen van je bestelling. Bestel online en haal je bestelling op bij onze winkel in Capelle aan den IJssel als je niet wilt laten bezorgen.

Afhalen van je bestelling vindt plaats buiten aan de deur. Het is niet toegestaan dat je bestelling in de winkel wordt afgehaald. Ruilen of retourneren bij onze winkel is ook niet toegestaan. Zie voor meer informatie rijksoverheid.

Wanneer je een bestelling wilt komen afhalen, dan kun je dit in het bestelproces aangeven. Zodra je bestelling gereed staat, ontvang je per e-mail bericht van ons en spreken we samen een tijdslot af. Het is mogelijk om per pin betaling je bestelling bij ons te voldoen. Het is niet mogelijk om je bestelling contant te voldoen.

Afhaalbericht
Onderstaand de adresgegevens die je nodig hebt wanneer je de bestelling wilt komen afhalen. Je kunt alleen naar ons afreizen als je in het bezit bent van een afhaalbericht met tijdslot. Dit bericht ontvang je per e-mail van ons. Zonder afhaalbericht staat je bestelling niet klaar en kom je helaas voor niets.

Afhaaladres
Rivium oostlaan 43
2909LL Capelle aan den IJssel